aditerna SRP

UX/UI Design, website de prezentare, logo design

SRP este o aplicație web dedicată managementului proceselor și resurselor folosite în simulări, cu aplicații, în mod deosebit, în industria militară.

Primul pas al implicării Webglue a fost elaborarea unui logo care să reflecte atât componenta coroborativă a soluției cât și ciclicitatea proceselor din acest domeniu.

SRP logo v1
SRP logo v2

Cea mai mare provocare a fost dezvoltarea interfeței aplicației. Aceasta trebuia să concilieze funcționalitatea complexă cu nevoia unei experiențe pozitive în utilizare.

Primul pas a fost înțelegerea conceptelor și a fluxurilor aplicației și apoi definirea în detaliu a componentelor fiecărui ecran în parte.

Wireframe aplicatie SRP

Interfața aplicației se adaptează oricărui monitor și a fost apreciată pentru faptul că utilizarea sa este intuitivă.

Fiecare ecran a fost proiectat astfel încât informația să fie ușor de urmărit iar fiecare acțiune să poată fi facută în cât mai puțini pași.

Aplicatie web SRP - dashboardAplicatie web SRP - librarie modeleAplicatie web SRP - detaliu model

Ultima componentă a proiectului a fost dezvoltarea website-ului de prezentare al aplicației, pentru care am abordat un stil grafic similar.

website de prezentare aditerna SRP

Website-ul se adaptează oricărui dispozitiv de pe care este accesat (responsive design) iar interfața sa de administrare permite gestionarea întregului conținut afișat.

website de prezentare aditerna SRP - responsive design

Hai să vorbim despre proiectul tău!

Cere ofertă de preț