Genius Travel

Internet Booking Engine, Travel ERP

Agenția de turism Genius Travel avea nevoie de o soluție prin care să reducă timpii de răspuns ai agenților săi la solicitările clienților, ca premisă pentru o creștere sustenabilă a companiei. De asemenea, soluția trebuia să eficientizeze activitatea operațională și să îmbunătățească procesul decizional.

Prima componentă a soluției dezvoltate de Webglue reprezintă un motor de rezervări online B2B (Internet Booking Engine) prin intermediul căruia agenții pot identifica cele mai bune oferte folosind un singur motor de căutare ce este conectat la bazele de date ale furnizorilor, reducând astfel timpii de ofertare.

Hotel Booking Engine

Soluția prevede și o extensie API care permite conectarea acesteia cu website-ul agenției astfel încât clienții pot căuta singuri cele mai bune oferte.

Salvare oferte turistice
Cea mai mare provocare a fost crearea unei baze de date unice (fără date duplicate) a destinațiilor și hotelurilor și definirea legăturilor cu bazele de date ale furnizorilor, fiecare dintre aceștia definind informațiile în manieră proprie.

Componenta principală a acestui proces este un algoritm de tip machine learning ce este antrenat să identifice automat aceste legături, fiind vorba de un volum foarte mare de date nestandardizate. Prin intermediul unei interfețe vizuale legăturile pot fi analizate și modificate.

Romania Travel Plus website responsive

A doua parte a soluției este dedicată gestionării și raportării activității operaționale a agenției. Printre altele, aceasta cuprinde managementul clienților, furnizorilor, plăților și încasărilor și module de raportare asupra ratelor de conversie ale cererilor de oferte și ale volumelor de vânzări.

Modul de facturare

Hai să vorbim despre proiectul tău!

Cere ofertă de preț