Servicii

Branding &
Identitate vizuală

Prin serviciile noastre de logo design, identitate vizuală și copywriting contribuim la dezvoltarea brandului tău. Procesul nostru creativ de branding începe cu analiza companiei tale, a pieței în care activezi și al profilului clienților tăi.

Logo design

Cel mai important element al identității unui brand este reprezentat de logo. El este suportul vizual major ce diferențiază un brand de altul.

Echipa noastra de design grafic pune preț pe simplitatea și unicitatea logo-ului. Acesta trebuie să atragă privirile, să inspire încredere și să fie ușor de recunoscut.

Identitate vizuală

Identitatea vizuală este ceea ce ajută oamenii să recunoască vizual un brand chiar și atunci când logo-ul său nu este la vedere.

Identitatea vizuală reprezintă un set de resurse grafice folosite in exprimarea vizuală a unui brand.

Utilizând conceptul simplității și principii universale de design, creăm un stil grafic unic de exprimare al brandului tău, combinând selecția de font-uri, culorile și stilurile de ilustrație și fotografie.

Copywriting

În arta comunicării, mai important decât mesajul este tonul folosit în transmiterea sa.

Specialiștii noștri în copywriting elaborează mesaje clare și le dau putere alegând tonul potrivit pentru a face oamenii dornici să le asculte.

Re-branding

Dinamica pieței crează situații în care companiile aleg sau trebuie să se repoziționeze, iar aceast lucru presupune de multe ori o readaptare a brandului prin toate componentele sale.

Luând în considerare noul context, ajutăm companiile să-și adapteze identitatea vizuală și comunicarea la noua strategie de business.

Brand naming

Elaborarea numelui ideal al brandului.

Logo design

Crearea unui logo caracterizat prin simplitate și unicitate.

Materiale identitare

Design grafic pentru cărți de vizită, foi cu antet și plicuri personalizate, semnatură de e-mail, etc.

Copywriting

Elaborarea mesajului și a tonului potrivite în comunicare.

Elemente de promovare

Crearea de pliante, broșuri, cataloage, etc.

Manual de brand

Elaborarea ghidului de comunicare vizuală al brandului ce asigură consistența acesteia.

Hai să vorbim despre proiectul tău!

Cere ofertă de preț
Mai multe servicii